لیست اختراعات ناصر اكبري بقال
مواد تسريع كننده به منظور تسريع در گيرش سخت شدن و كسب مقاومت در زود هنگام به كار مي رود كلر كلسيومم از متداول ترين مواد تسريع كننده است. ولي اثر چندان در پايين آوردن درجه حرارت يخ زدن بتني ندارد قبل از مصرف بايد آن را حل كرد و سپس بر اب اختلاف بتني اضافه نمود زيرا در صورت افزودن به صورت خشك تكه هاي حل نشده در مخلوط ممكن است سبب بيرون پريدگي بتني سخت شده و ايجاد لكه هاي سياه روي سطح بتني شود مقدار عملكرد در كلسيوم هيچگاه نبايد از 2% وزن سيمان در بتن غيرمسلح تجاوز كند چون سبب سفت شدن سريع و ازدياد جمع شدگي ناشي از خشك شدن بتني مي شود مصرف آن بر خالص وجود يونا در بتن مسلح و قطعات بتني كه در آن تكه هاي آلومينومي و يا فولادي كار گذارده شده خاك سولفاته قرار گيرد
پوليت شيشه اي آتشغشاني با توكيب ريوليتي است كه در محيط آبي تشكيل مي شود و در اثر انجماد سريع ماگماي اسيدي بوجود ميايد و معرف يك سنگ آتش فشاني آمرف ميباشد. از نظو تجاري پرليت به سنگ شيشه اي اطلاق ميشود كه در اثر حرارت بالا تا حداكثر 1200درجه سانتيگواد به سرعت منبسط شده و به ماده اي با وزن مخصوص كم تبديل ميشود و براي مصارف صنعتي بكار مي رود. پوليت در اثر گرما افزايش حجم پيدا ميكند و به خاطر همين توليد آن براي مصارف صنعتي آغاز گرديد. مشخصات پرليت پوليت شيشه اي آتشغشاني با تركيب ويوليتي است كه در محيط آبي تشكيل مي شود و در اثر انجماد سريع ماگماي اسيدي بوجود ميايد و معرف يك سنگ آتش فشاني آمرف ميباشد. از نظو تجاري پرليت به سنگ شيشه اي اطلاق ميشود كه در اثر حوارت بالا تا حداكثر 1200 درجه سانتيگراد به سرعت منبسط شده و به ماده اي با وزن مخصوص كم تبديل ميشود و براي مصارف صنعتي بكار مي رود. پرليت در اثر گرما افزايش حجم پيدا ميكند و به خاطر همين توليد آن براي مصارف صنعتي آغاز گرديد. از نظو استانداردهاي سنگ شناسي ابسيدين پوليت و پيچستون شيشه هاي ملكانيكي با تركيب سيستمي هستند و معادن ريوليت ها، ريوداسيت ها، لاتيت و تواكيتها ميباشد كه از نظو آب تركيبي باهم اختلاف دارند. ابسيدين كمتو از ٢ / آب دارد پرليت بين 2 تا 5 درصد و پيچستون بيش از 5 درصد آب دارد. از عوامل مهم در انبساط سريع سنگ در حرارت معين وجود آب تركيبي است. منشا آب در شيشه هاي آتش فشاني موبوط به آب ماگمايي است و گاهي بخشي از اين آب را به آب بعد از ماگما نسبت ميدهند كه نسبت اين دو نوع آب به ميزان فواواني اكسيد كلسيم و منيزيم بستگي دارد. نوع آب موجود در شيشه هاي آتش فشاني، مقدار و شرايط رها شدن آب، غلظت شيشه و تغييوات آن در درجه حوارت مختلف از عوامل موثو در شدت انبساط پوليت ميباشد. اولين ذخيره پوليت در ايوان كه توسط سازمان زمين شناسي كشف شد ذخيره پرليت سغيدخانه در ميانه بود. بزرگترين توليدكنندگان و صادركنندگان عمده پرليت آمريكا و مكزيك ،تركيه و يونان هستند.
مصالح سنگي بتن آسفالتي بايد داراي دانه بندي پيوسته باشد. به نحوي كه ذرات ريز فضاهاي بين ذرات درشت تر را پر نمايد. دانه بندي مصالح سنگي و فضاي خالي فوق العاده در كيفيت آسفالت حاصله تاثير دارد. مصالح سنگي پس از آن كه طبق فرمول كارگاهي مخلوط شدند، بايد آزمون ارزش ماسه اي بر روي آنها انجام شود. نتيجه اين آزمون بايد لااقل 50 باشد. از انواع ديگر قير نيز استفاده شود. مقدار قير مصرفي در مخلوط آسفالت بيشتر به صورت درصد قير نسبت به مخلوط آسفالت نشان داده مي شود. در جاده هاي سردسير كه در اكثر مواقع برفي يخبندان است بايد در عرض جاده نيز در فاصله هاي معين به كار برد. در هنگام به كار بردن در عرض كيسه ها در داخل يك جعبه فلزي نازك قرار داده مي شود اگر ما به پل هاي هوايي نگاه كنيم كه به صورت تكه تكه اجرا شده سيستم تقريبا شبيه به آن خواهد بود عنصر اختراعي ما شيوه نوين استفاده از بسته گرمايي آتروپات است دليل انتخاب جنس فلز براي جعبه به دليل آن است كه انتقال گرمايي فلز به مراتب نسبت به مواد ديگر بيشتر است. خلاصه سالانه هزينه هاي هنگفتي براي برف روبي جاده ها در ناطق سرد سير با تلاش ماموران شهرداري و يا راه داري با ماشين آلات سنگين انجام مي گيرد كه بسيار هزينه بر و نيازمند زمان زيادي است و همچنين نمك پاشي به بستر خيابان ها و جاده ها علاوه بر اين كه ترك در آسفالت و موش خوردگي جداول مي شود و دوباره درست كردن آنها نيازمند كار و هزينه است در ضمنا هم قسمت رويه و آستر نيز نيازمند تعميرات اساسي و دوباره تجديد كردن است با استفاده از سيستم بهينه سازي بدون استفاده از نيروي انساني و هدر رفت زمان و هزينه مي توان از جاده ها پل ها و ساير معابر و راه ها مراقبت و نگهداري كرد و هيچگونه آسيبي نديده و لارم به تجديد دوباره هر ساله نيست كه اين كار با گرماي كه اين ماده مي دهد قابل حل شدن است و پروژه عظيم در سطح وزارت راه و ترابري و شهرداري ها و راه داري ها مي باشد.
در عصر حاضر با توجه به اتمام منابع طبيعي تجديد ناپذير و جايگزين كردن منابع تجديد پذير به اين فكر افتاديم تا در مورد جداول كاري كنار خيابان پروژه اختراعي را داشته باشيم تا با جايگزين كردن اين جداول به جاي جداول كنوني تحولي عظيم در اين زمينه ايجاد كنيم و توليد اين جداول و ايجاد آنها از لاستيك طبيعي و يا سنتزي مواد ولكانشي پركانهاي بي اثر و يا خنثي مواد ضد پيري اكسنده ها استفاده كرده و پسر از طي مراحل خاص و افزودن اين مواد به يكديگر و جدا كردن ناخالصي ها اين جداول به وجود مي آيد .
موارد یافت شده: 4